12.95
5 Op voorraad

Lafeber Gourmet Pellets Tropical Fruit - Parrot 567 gram
LAFEBERDe Lafeber Gourmet Pellets Tropical Fruit - Parrot is een innovatieve pellet van het welbekende merk Lafeber die niet vergelijkbaar is met andere merken pelletvoeding. Houdt jouw papegaai van de zoete smaak van fruit, maar wil je geen onnatuurlijke zoetmakers zoals fructose of suiker? Dan is Lafeber Gourmet Pellets Tropical Fruit waarschijnlijk iets voor jou. Dit is de eerste pelletvoeding die uitsluitend de natuurlijke zoetheid van fruit bevat. In de afgelopen jaren is al gebleken hoe graag kromsnavels tropisch fruit eten en Tropical Fruit is niet voor niets een van de populairste smaken van de al bestaande Lafeber Nutri-Berries.

De Lafeber Gourmet Pellets Tropical Fruit bevat onder andere mango, papaja en ananas van humane kwaliteit. Daarnaast bevat de pelletvoeding omega-3 en -6 voor een levendig verenkleed en een gezonde huid. De Lafeber pellets bevatten geen kunstmatige kleur-, conserveer- of smaakstoffen. Met deze pelletvoeding van Lafeber krijgt jouw kromsnavel de essentiële vitaminen en mineralen binnen, maar is het tegelijkertijd een ware smaaksensatie! 

Voedingsadvies: Bied jouw papegaai dagelijks een verse portie Tropical Fruit Gourmet Pellets aan in een schone voedselschaal. Zie hieronder de gemiddelde porties per papegaai, maar pas de portie aan zodat de pellets de hele dag beschikbaar zijn. Voeg Lafeber's Nutri-Berries toe als 20% van het totale dieet van een papegaai en vers fruit en groenten als ongeveer 20% van hun totale dieet. Zorg altijd voor voldoende schoon, vers water. Voor meer foerageerplezier, "verstop" je wat pellets op andere plaatsen waar je papegaai graag rondhangt. Zorg ervoor dat jouw vogel deze binnen een dag vindt.
Amazonepapegaai, Edelpapegaai en Grijze Roodstaart: 3 tot 3,5 eetlepels Lafeber Gourmet Pellets Tropical Fruit - Parrot per dag
De Lafeber Gourmet Pellets Tropical Fruit - Parrot 567 gram zijn ook geschikt voor andere papegaaien van vergelijkbare grootte.